Urmărire spectaculoasă în București! Poliția a prins un bărbat înarmat și fără permis!

Postat la: 13.03.2021 - 18:21

Polițiștii din București au urmărit vineri în trafic un bărbat care nu avea permis și care a fugit în timpul controlului!

„La data de 12.03.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră , în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o artera din sectorul 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat care inițial le-a înmânat cartea de identitate și le-a declarat verbal faptul că nu are asupra permisul de conducere.

În acest context, polițiștii i-au solicitat bărbatului să rămână în autovehicul până când vor efectua verificările necesare stabilirii situației de fapt, însă acesta nu s-a conformat și a demarat cu scopul de a se sustrage. Având in vedere acest aspect, polițiștii au pornit în urmărirea conductorului auto timp în care au solicitat sprijin colegilor care se aflau pe traseul de deplasare al autovehiculului", se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, pe timpul urmăririi, conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, dar polițiștii au reușit oprirea acestuia, pe o stradă din sectorul 1. După momentul opririi, polițiștii au procedat la extragerea acestuia din autovehicul, imobilizarea și conducerea la sediul Brigăzii Rutiere. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuțit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis. În baza probatoriul administrat organele de cercetare penala din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului de 35 ani pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală", se mai arată în comunicatul Poliției.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu