Un preot din Videle a fost prins în flagrant, în timp ce întreţinea relaţii intime cu un minor

Postat la: 27.04.2021 - 16:54

Un preot din Videle, prins în flagrant în timp ce intreţinea relaţii intime cu un minor, într-o casă din Sectorul 3 al Capitalei, a fost reţinut de către autorităţi.

În urma investigaţiilor realizate de poliţiştii Secţiei 24, preotul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar marţi a fost adus în faţa judecătorilor care trebuie să decidă dacă va fi arestat. El mai este implicat şi în alt dosar care are legătură tot cu întreţinerea relaţiilor intime cu minori, pe care o practica de o perioadă lungă de timp. Preotul va fi caterisit, în cursul săptămânii viitoare, cu toate că se pare că el era suspendat în ceea ce priveşte slujirea la biserica din Videle.

În acest caz este vorba despre un minor de 16 ani. Acesta făcea parte dintr-un centru de plasament şi ar fi fost luat în mod frecvent de către acest bărbat şi ademenit cu bani, pentru a întreţine raporturi intime cu el. Minorul este audiat în prezenţa psihologilor anchetatori şi urmează şi alte cercetări pentru a vedea dacă este vorba şi despre alte victime în ceea ce-l priveşte pe acest preot.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu