Postat la: 05.01.2021 - 11:07

Bărbatul de 22 de ani a fost bătut şi apoi înjunghiat de către mai mulţi prieteni de pahar cu care petrecuse cu puţin timp înainte de a-şi găsi sfârşitul. Crima a avut loc pe o stradă din comuna prahoveană Dumbrava. Agresorii au vrut să scape de cătuşe, anunţând la numărul unic de urgenţă că prietenul lor a vrut să se sinucidă.

Crima s-a petrecut într-o comunitate rău famată din comuna Dumbrava, judeţul Prahova, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Victima şi amicii săi au organizat o petrecere, iar pe fondul consumului excesiv de alcool s-au luat la ceartă. Motivul care a stârnit iniţial nemulţumirea ar fi fost scrumul de ţigară aruncat intenţionat într-un pahar plin cu băutură, potrivit unor surse. Bărbatul bănuit de acest gest a reuşit să scape într-o primă fază de partenerii săi de petrecere, a plecat din casa unde era organizat evenimentul, dar a fost urmărit pe străzile din localitate. A fost prins şi bătut cu bestialitate chiar în centrul comunei. Agresorii au folosit bâte (ţambre rupte dintr-un grad), obiecte metalice (lanţuri, spun unii martori) şi în cele din urmă un cuţit. Bărbatul a fost înjunghiat în abdomen, dar a supravieţuit atacului pentru câteva minute. A murit însă în ambulanţă, în drum spre spital.

Echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova a fost chemat la Dumbrava pentru a acorda ajutor unui bărbat care ar fi încercat să se sinucidă. Aşa a sunat mesajul primit la numărul unic de urgenţă 112. Medicul care a intervenit la caz a realizat însă că rana din abdomen, dar şi restul leziunilor de pe întreg corpul nu ar fi avut cum să fie produse prin autoagresiune şi a alertat poliţia.

Într-o primă fază a cercetării, poliţiştii au luat la audieri patru bărbaţi, fără să ştie care dintre aceştia este şi autorul crimei. A fost vorba despre tineri de 16, 18 şi 20 de ani, care au participat la petrecere. Toţi au negat că au vreo vină şi au sugerat că prietenul lor şi-a înfipt singur cuţitul în burtă. N-au ştiut însă să explice cum a reuşit victima să-şi facă rănile pe spate.

În cele din urmă poliţiştii au reţinut un suspect de omor, un bărbat în vârstă de 20 de ani, despre care există probe că ar fi fost cel care şi-a înjunghiat prietenul. Bărabtul mort era tatăl a doi copii, unul de doar câteva luni, iar cel de-al doilea nici măcar nu a împlinit doi ani.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu