Un şofer de TIR angajat în România găsit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme în cabină din septembrie

Postat la: 21.01.2021 - 15:41

Poliţiştii germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe autostrada A9, în apropiere de Berg, districtul Hof, Bavaria, au aflat cu surprindere că acesta se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020.

Bărbatul, un cetăţean turc, nu a mai avut perioade de odihnă în afara cabinei sale. În plus, şoferul le-a mai spus oamenilor legii că intenţiona să îşi continue drumul în acest mod încă patru luni. Poliţiştii fac acum cercetări şi în privinţa firmei care l-a angajat. Firma românească este acum cercetată pentru că a încălcat regulile şi drepturile în vigoare ale şoferilor.

Şoferul de TIR, în vârstă de 39 de ani, onorează constant comenzi pe traseul între Germania şi Austria. Iniţial, şoferul a fost oprit pentru că depăşise viteza legală în zona numită Saaleabstieg, cu 31km/h", o porţiune dificilă de autostradă. A primit o amendă contravenţională, dar în curând oamenii legii aveau să descopere adevăratele nereguli.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu