Un fost deputat reclama o poluare masiva in Bucuresti: "A fost cea mai nenorocita noapte din an. Nu deschideti geamul"

Postat la: 27.03.2021 - 12:16

Fostul deputat Cornel Zainea sustine, pe pagina sa de Facebook, ca in noaptea de vineri spre sambata s-a inregistrat o poluare masiva in zona Bucuresti.

"A fost cea mai nenorocita noapte din acest an. Poluare imensa, toti senzorii pe rosu. Si peste toate acestea, vedem in graficul 2 cum hidrogenul sulfurat, acea putoare de la groapa de gunoi a atins si ea valoarea maxima admisibila legal. 0.012 ppm, desi mirosul se simte de la 0.0005 ppm. Infernal", a scris Zainea, pe Facebook. Fostul deputat a mai aratat ca lista cu marii poluatori intocmita de fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, era un punct de pornire pentru identificarea surselor de poluare.

"Garda de mediu ar fi trebuit sa ia toti operatorii economici la rand si sa faca verificari la sange. Gropi de gunoi, incineratoare, CET-uri, fabrici de ciment, tot. De la cel mare la cel mai mic. Nu s-a mai intamplat insa nimic. Ba chiar multe firme s-au plans ca au fost adaugate prostesc pe lista, semn ca demersul a fost doar de fatada. NU deschideti geamul. Altfel veti simti cum miroase un stat capturat de interese meschine. Un stat care ne-a luat pana si dreptul la aer", a mai scris Cornel Zainea, pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu