Postat la: 14.12.2020 - 08:51

Au loc luni dimineata in Bucuresti si in 13 judete 144 de perchezitii  intr-un dosar de evaziune fiscala, vizat fiind administratorul a sase societati comerciale. Potrivit unor surse judiciare in acest caz ar fi vizat fostul deputat Octavian Goga.

Octavian Goga, care a intrat in Parlament in anul 2016 pe listele Partidului Miscarea Populara (PMP) Covasna, dar a fost condamnat definitiv la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu suspendare in septembrie 2018 pentru savarsirea infractiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice si conducere fara permis. Din iunie 2017 a activat in grupul PSD. In 2019, dupa condamnarea definitiva, Camera Deputatilor a vacantat postul de parlamentar al lui Goga.

"In aceasta dimineata, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Mures, cu sprijinul DGA, pun in aplicare 144 de mandate de perchezitie domiciliara, intr-un dosar penal de evaziune fiscala si inselaciune. Actiunile se desfasoara sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Mures si au loc in judetele Mures, Brasov, Covasna, Arges, Alba, Bistrita-Nasaud, Bucuresti, Buzau, Cluj, Harghita, Ilfov, Olt, Timis si Tulcea", anunta IGPR.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu