Tarzan din Tanzania a scăpat cu viață după ce s-a luptat două ore cu un crocodil

Postat la: 28.02.2021 - 11:36

Un tânăr de 23 de ani a fost grav rănit de un crocodil după o luptă de două ore în lacul Tanganyika, în districtul Nkasi din vestul Tanzaniei.

Comisarul districtului Nkasi, Said Mtanda, a declarat că reptila l-a atacat pe bărbatul identificat drept Thomas Kasagama, un locuitor din satul Kabwe, în timp ce acesta se scălda în lacul infestat de crocodili. "Bărbatul a fentat moartea după ce s-a luptat timp de două ore cu crocodilul şi ulterior a fost salvat de trecători", a spus oficialul, adăugând că incidentul s-a produs vineri, în jurul orei locale 17:00.

Vorbind de pe patul de spital, Kasagama a declarat pentru un ziar local că reptila l-a atacat la scurt timp după ce a intrat în lac. "Când mi-am dat seama că mă aflu în pericol am decis să înot în ape mai adânci unde crocodilul nu avea cum să reziste. Am început să lupt pentru a scăpa de crocodil", a povestit el. Bărbatul a spus că a ţipat, alertând oamenii de pe uscat să intervină pentru a-l salva. "Când am fost salvat, crocodilul mă rănise deja la piciorul stâng şi la coastele din partea stângă", a adăugat Kasagama.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu