Tânără la un pas să fie răpită de pe stradă salvată de politștii din Craiova. In familia ei a izbucnit un scandal monstru!

Postat la: 04.05.2021 - 16:54

O tănără de 21 de ani a fost luată de pe stradă de doi bărbaţi. Poliţiştii de la Europol au relatat tot ce s-a întâmplat. Tânăra a fost băgată cu forţa într-un autoturism pe o stradă din Craiova. Fata ţipa după ajutor, iar trecătorii priveau îngroziţi ce se întâmplă. A fost salvată, dar, la poliţie, povestea a luat o altă întorsătură.

Au fost clipe de groază pentru femeie după ce în dreptul ei s-a oprit un autoturism înmatriculat în Germania, cu geamuri fumurii, din care au ieşit doi bărbaţi care au luat-o pe sus şi prin exercitarea de forţă au aruncat-o pe bancheta din spate. Ţipetele şi răcnetele de disperare ale femeii au fost însă auzite de patrula de ordine publică care se afla pe o stradă adiacentă. Politistii s-au deplasat ghidaţi de strigăte şi au ajuns în dreptul autoturismului cu pricina. Şoferul a încercat să demareze, însă politistii au reuşit să o extragă pe femeie din interiorul autoturismului prin geamul portierei care era deschis.

"După ce s-au asigurat că femeia se află în siguranţă, colegii nostri ai patrulei mixte formata dintr-un politist si un jandarm, au reuşit să îi scoată din autoturism şi pe cei doi suspecţi, pe care i-au imobilizat, cu faţa la pământ, prin aplicarea cătuşelor", au scris cei de la Europol pe pagina lor de socializare. Tânăra de 21 de ani şi cei doi bărbaţi care au încercat să o răpească au fost duşi la sediul Poliţiei. Aici, povestea a luat o altă întorsătură. În urma audierilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că între tânăra de 21 de ani din Dabuleni şi un bărbat de 32 de ani din Moreni şi mama, fratele, sora şi soţul surorii tinerei respective a izbucnit un conflict verbal.

Totodată, poliţiştii au stabilit ca neînţelegerile dintre persoanele în cauză, ar fi pornit de la faptul că familia tinerei nu ar fi fost de acord ca aceasta să aibă o relaţie cu bărbatul respectiv. "La sediul poliţiei, tânăra a declarat ca nu doreşte să depună plângere şi că nu a fost victima vreunei infracţiuni, refuzând totodată emiterea unui ordin de protecţie provizoriu", se arată în comunicatul IPJ Dolj. In urma cercetărilor s-a stabilit că tânăra de 21 de ani şi bărbatul de 32 de ani figurau ca având dispusă măsura carantinării la domiciliu în localitatea Moreni, judeţul Dâmboviţa, fiind astfel sancţionaţi cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii 55/2020.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu