SMART ENERGY EXPO - Pavilionul Expoziţional CONSTANȚA, 19-21 august 2022

Postat la: 25.07.2022 - 01:59

SMART ENERGY EXPO - CONSTANȚA 2022 este un eveniment inedit organizat printr-un parteneriat între mediul de business reprezentat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigație Și Agricultură Constanța, sectorul public reprezentat prin Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, mediul nonguvernamental reprezentat prin Asociația pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene.

SMART ENERGY EXPO reprezintă platforma ideală prin care societățile îşi pot PROMOVA produse sau servicii în special în domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe, se pot orienta către noi pieţe, îşi pot găsi noi parteneri de afaceri sau consolida relaţia cu actualii parteneri. Totodată, participanţii pot afla şi cele mai noi tendinţe ale domeniului lor, în acelaşi timp având şi ocazia de a verifica oferta concurenţei.

Manifestările expoziționale reprezintă totodată şi o zonă de comerţ, de atragere de noi clienți. În cadrul SMART ENERGY EXPO se vor organiza și worshop-uri specifice unde speakerii cu notorietate vor prezenta soluțiile de finanțare nerambursabilă și avantajele utilizării produselor și serviciilor Smart Energy. Niciuna dintre celelalte căi de comunicare oferite de tehnologia informaţională, oricât de performantă, nu poate înlocui interacţiunea directă a partenerilor de afaceri, oferită de târguri şi expoziţii.

În cadrul SMART ENERGY EXPO, toți factorii interesați pot avea implicare directă în tematica propusă și în depistarea celor mai eficiente și adecvate soluții la problemele cu care, individual şi colectiv totodată, ne confruntăm atât în prezent, cât și ca prognoză alarmantă a viitorului apropiat.

Asociația pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene - ADRPE in colaborare cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România si Asociația Administratorilor Publici din România asigură atât speakeri calificați pentru susținerea argumentată professional a conferințelor din program, cât și moderatori recunoscuți în domeniu pentru workshopurile desfășurate pe parcursul evenimentului, fiind totodată și un factor polarizant în mediatizarea întregului eveniment.

WORKSHOP-URI:

ZIUA I - VINERI, 19 AUGUST 2022
"Surse de finanțare nerambursabile pentru eficiență energetică, digitalizare și mobilitate urbană durabilă";
ZIUA a II-a - SÂMBĂTĂ, 20 AUGUST 2022
"Soluții de smart energy pentru dezvoltarea durabilă a localităților";
"Eficiență energetică și eficientizarea costurilor companiilor"
ZIUA a III-a - DUMINICĂ, 21 AUGUST 2022
"Securitate energetică și geostrategie"

La targ poate participa orice firmă care folosește/ promovează soluții de timp SMART ENERGY sau conexe. Participarea ca firmă expozantă este gratuită se plătește doar costul de amenajare stand 1200 RON/ 2500 RON. Participă firme de construcții care au soluții Smart Energy (ex eficientă Energetica la blocuri), dezvoltatori imobiliari care implementează soluții Smart Energy, firme care comercializează pompe de căldură, sisteme de Smart Energy, servicii soft de pentru Smart Energy, Mașini Electrice, Mașini Hibrid, Stații de Incarcare mașini electrice, centrale cu eficientă Energetica, orice produs sau serviciu Smart Energy. La eveniment ul de deschidere și la workshop uri , participă președinți de consilii județene, primari, reprezentanți ai guvernului, ai camerei de Comert reprezentați ai marilor companii de profil, experți etc La acest târg se va crea o rețea de business, vor participa mulți.

FIIND PRIMA EDIȚIE:

FIRMELE EXPOZANTE NU PLATESC TAXĂ DE PARTICIPARE CU CONDIȚIA ÎNSCRIERII COMPANIEI CA EXPOZANT PÂNĂ PE DATA DE 5 AUGUST 2022

PARTICIPAREA PERSOANELOR LA WORSHOP- URI ESTE LIBERĂ CU CONDIȚIA ÎNSCRIERII PÂNĂ PE DATA DE 12 AUGUST 2022

ACCESUL TUTUROR PERSOANELOR LA TÂRG ESTE LIBER ȘI NU NECESITĂ ÎNSCRIERE

Sorin CHIRIȚĂ
Președinte ADRPE
Mobil 0749209380

INTEGISTRARE ȘI CONTACT

Persoane de contact:
Iulian Bulei
+40 734 885.013
iulian.bulei@ccina.ro

Robert Toporău
+40 734 885.012
robert.toporau@ccina.ro

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu