Sex între minori în toaleta şcolii. Cum a încercat să muşamalizeze cazul șeful instituției de învățământ

Postat la: 11.03.2021 - 14:52

Doi elevi minori au întreţinut relaţii sexuale în toaleta şcolii din Budești, iar întâmplarea a devenit publică după ce băiatul s-a lădat pe internet. Directorul unităţii de învăţământ este acuzat că a încercat să muşamalizeze situaţia.

Un băiat de clasa a opta şi o fată de clasa a şasea au avut relaţii intime în toaleta şcolii, la Budeşti, în judeţul Călăraşi. Scandalul a izbucnit după ce băiatul s-a lăudat pe internet. Directoarea adjunctă susţine că directorul ştia şi a încercat să muşamalizeze întâmplarea.

Daniela Dan, director adjunct al Şcolii Generale Budeşti, a povestit că a aflat despre grozăvie de la elevi: "In toaleta elevilor s-a întâmplat cazul! La fete! Nu a durat foarte mult, ci chiar foarte puţin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă. Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinţii fetei şi au purtat discuţii cu direcţiunea şi cu colegii mei care sunt diriginţi. Puţin s-a muşamalizat".

Întrebată în ce sens s-a încercat acest lucru, Daniela Dan a spus că domnul director a avut această iniţiativă. A spus că dacă ţinem secret, dacă se ţine secret aici, vor fi protejaţi elevii. Cazul a intrat în atenţia autorităţilor care au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, de fapt, în toaleta şcolii. Deocamdată, minorii au fost despărţiţi.

Eleva de 12 ani a fost transferată de familie la o şcoală din afara oraşului. Băiatul a rămas în şcoala din Budeşti, unde dascălii au intensificat paza, iar femeile de serviciu au primit o sarcină nouă: trebuie să supravegheze toaletele mai des. Directorul acuzat că a dorit muşamalizarea cazului s-a învoit de la şcoală din motive medicale. Dascălii spun că avut tensiunea mare şi s-a simţit rău.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu