Scandalul "Covid" la TV! CNA cere să nu se mai difuzeze spoturile dedicate campaniei de vaccinare. Guvernul trebuie sa facă alte reclame

Postat la: 21.01.2021 - 13:47

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) solicită radiodifuzorilor să nu mai difuzeze spoturile informative de tip testimonial aferente campaniei de informare şi comunicare privind vaccinarea împotriva Covid-19 în România.

Pentru că acest proces a ajuns într-o altă etapă, Guvernul va schimba reclamele privind campania de vaccinare. Sa amintim ca reclamele respective au starnit un veritabil scandal in spatiul public. Mai multi medici au aratat ca este interzis prin legislatie ca specialisti in domeniul medical sa faca reclama la anumite medicamente sau vaccinuri, acestia trebuie sa lase la latitudinea pacientilor daca se vor vaccina sau nu!

Consiliul Naţional al Audiovizualului le transmite radiodifuzorilor că vor primi noile materiale informative imediat ce acestea vor fi realizate. "Vă vom transmite, în vederea difuzării, noile materiale informative imediat ce vor fi realizate", potrivit CNA. Campania de vaccinare anti-Covid a început în România pe 27 decembrie 2020.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu