Sarbatorile de iarna - in slapi si costum de baie, dar langa brazi artificiali

Postat la: 29.05.2021 - 09:17

Cum se poate sarbatori Craciunul intr-un mod inedit. Este vara acum, dar cand se apropie decembrie, cand vine gerul si odata cu el si gecile groase, fesul, manusile si trezitul dis de dimineata pentru a porni motorul masinii sa se incalzeasca simtim nevoia de o noua vacanta! Solutia este sa rezervi din timp un sejur intr-o tara calduroasa pentru perioada Craciunului/Revelionului. Statul la 35 grade cu un cocktail in mana in timp ce altii se lupta cu troienele de zapada reprezinta un vis frumos.

Alege o destinatie calduroasa dar in care se sarbatoreste Craciunul

Atunci cand vrei sa calatoresti in perioada sarbatorilor de iarna, este bine sa alegi o zona in care Craciunul se sarbatoreste cu aceeasi intensitate ca la tine acasa. Nu ai vrea sa ratezi acel sentiment pe care doar sarbatorile de iarna ti-l daruiesc, nu-i asa? Majoritatea tarilor in care soarele arde cu putere si in decembrie, sarbatoresc Nasterea pruncului Iisus Hristos asa ca vei avea de unde alege.

Vacanta de iarna intr-o tara cu soare arzator este mai atipica pentru noi si nu stim exact ce sa ne punem in bagaj atunci cand plecam. Inafara de costumul de baie si hainele de plaja, poti lua cu tine de asemenea hainute cu motive de Craciun, nu de alta dar trebuie sa intri in admosfera sarbatorilor chiar si la plaja! Ajuns in hotel, vei fi intampinat cu siguranta de un brad imens, impodobit cu cele mai frumoase si stralucitoare globuri, ghirlande colorate si beculete radiante! Acesta iti arata ca sarbatorile de iarna exista in aproape orice colt al lumii si ca indiferent de gradele din termometru, lumea e pregatita sa sarbatoreasca cum se cuvine aceasta mare sarbatoare.

Camera de hotel in decor de sarbatoare

Pentru a simti mai intens aceasta sarbatoare pe toata sederea ta acolo, poti cere hotelului sa iti "imbrace" camera ta in haine de Craciun. Un brad artificial deja decorat poate fi asezat cu succes intr-un coltisor din camera, dar de asemenea se mai pot decora si ferestrele cat si mobilierul. Chiar daca nu vei fi acasa in ziua de Craciun, ai nevoie ca decorul sa fie unul pe masura pentru a te face sa simti cu adevarat magia acestei sarbatori, iar un brad este un element ce nu trebuie sa lipseasca!

Hainele cu tematica

Daca poti, alege sa ai in bagajul tau de vacanta si haine cu tematica Craciunului. Poti lua un costum de baie cu brad impodobit, slapi sau un prosop de plaja cu imagini de Craciun. Te vei simti mult mai bine si cu siguranta vei atrage multe priviri la piscina.

Indiferent unde alegi sa petreci Craciunul, poarta cu tine mereu gandurile bune, veselia si pacea!

Cum alegem un brad artificial ideal pentru casa noastra?

Este important ca inainte de a merge sa il cumparam sa luam masurile camerei in care dorim sa il asezam. Bine de stiut este faptul ca trebuie lasat intre varf si tavan cel putin 30 de cm pentru a aseza potrivit steaua bradului. Putem alege chiar si materialul din care dorim sa fie confectionat bradul, din plastic PE, PVC sau polietilena.

In general pretul depinde enorm de mult de materialul din care este confectionat bradul artificial. Pretul depinde chiar si de inaltimea pe care o alegem. Ne putem orienta chiar si dupa culoarea dorita a bradului, pentru a avea o cromatica a camerei cat mai potrivita. Insa si designul este un reper destul de bun. Nu sunt extrem de multe variante la alegerea designului dar in orice caz exista ceva ce va face pe plac fara probleme.

De unde cumparam brazi artificiali

Brazi artificiali se gasesc in toate hipermarketurile din Romania insa de cativa ani se pot cumpara si online, cu livrare la domiciliu din magazine online specializate, ca BraziCraciun.net, unde se regaseste o gama variata de brazi de Craciun artificiali de diferite inaltimi si preturi.

Cum curatam brazii artificiali

In cazul in care va temeti de faptul ca se depune praf pe acestia sau se murdaresc exista un raspuns si aici. Brazii artificiali se curata extrem de usor. Avem nevoie doar de o perie moale si o cada de baie. Bradul este introdus demontat in cada, clatit cu apa la temperatura camerei dupa care periat fin.

Indiferent de locul in care iti petreci Craciunul, brazii artificiali sunt cea mai buna alegere pentru tine. Este placut sa ai un brad de Craciun chiar si atunci cand locuiesti intr-o tara exotica pentru ca acesti brazi te vor ajuta cu siguranta sa intrii mai usor in spiritul sarbatorilor. Daca pentru tine Craciun inseamna zapada, sanius si petreceri in fata semineului, atunci cand esti intr-o tara exotica, in mod sigur te vei simti putin ciudat de Craciun, dar daca iti lipseste si bradul atunci cu siguranta sarbatorile tale vor fi puse in pericol.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu