Postat la: 21.12.2020 - 09:05

Un român a fost plătit cu 2.500 de euro de un italian de 75 de ani să rupă degetele fiului acestuia, un cunoscut medic chirurg! Bărbatul i-a zis românului că fiul său este interlop, dar în realitate bărbatul dorea să se răzbune pe acesta pentru că este homosexual.

Povestea italianului a început acum patru ani, când a văzut fotografia fiului său în mai multe tabloide, Bărbatul, de profesie medic chirurg, a fost fotografiat alături de un celebru actor, pe Riviera Franceză. Părinții acestuia știau că fiul lor de 43 de ani este gay, dar totul s-a schimbat când numele și poza lui au apărut în presă. Scandalurile s-au ținut lanț și bătrânul a fost părăsit de nevastă. Dorind răzbunare, acesta a apelat la un bătăuș de origine română.

„Fiul meu este un interlop și vreau să-i rupi degetele!", i-ar fi zis italianului românului cooptat pentru agresiune. Românul l-a urmărit pe fiul angajatorului său, dar și pe iubitul acestuia, descoperind că, de fapt, bărbatul nu era un infractor. Bătăușul l-a șicanat pe chirurg și chiar i-a tăiat cauciucurile de la mașină, dar i-a povestit, într-un final, totul, deoarece avea remușcări. Astfel, italianul și-a reclamat tatăl la Poliție și bătrânul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu