Postat la: 24.11.2020 - 20:13

Radu Herjeu, membru al CNA, l-a spulberat pe Klaus Iohannis pentru ieșirea incredibilă pe care președintele a avut-o public marți seara, de la Palatul Cotroceni.

Herju a criticat în termeni duri disperarea cu care Iohannis a încercat să asmută electoratul împotriva PSD. Radu Herjeu s-a arătat revoltat de decadența președintelui care, folosindu-se de fotoliul prezidențial, a încercat să completeze campania electorală neconvingătoare a liberalilor.

„Ieșirea totală în decor electoral a locatarului de la Cotroceni din această seară mustește a disperare! Cu 12 zile înainte de alegeri, să folosești pupitrul prezidențial pentru a face campanie electorală deșănțată, să lași de-o parte orice spoială constituțională de echidistanță, să cerșești, practic, românilor să nu mai voteze un partid, speriindu-i cu armaghedoane halucinante, să te comporți ca orice propagandist de pe net, capabil să silabisească non stop sloganuri inepte, să lași deoparte orice fărâmă de rușine și bun simț și să vorbești ca un activist comunist de duzină din anii cooperativizării, să îți permiți ceea ce Băsescu nu și-a permis nici când era foarte obosit denotă o frică teribilă că populația n-a fost chiar oarbă și surdă în ultimul an. Sau ești absolut convins că ea e chiar atât de imbecilă pe cât o crezi și-o tratezi tu!", a scris Radu Herjeu pe pagina de Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu