Postat la: 11.01.2021 - 11:47

Duminică seara, șapte bărbați au fost aduși la audieri la Secția de Poliție 24 din Capitală, după ce doi dintre ei au fost luați de mascați dintr-o mașină, în trafic, în București. Cei șapte sunt acuzați că au șantajat un preot din Teleorman, de la care au primit 300.000 de lei.

„La data de 8 decembrie 2020, Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, a demarat cercetări într-un dosar în care un bărbat din judeţul Teleorman reclama faptul că un tânăr care îl ajuta cu transportul i-a pretins şi obţinut, în mod repetat, sume de bani pentru a nu face publice imagini cu caracter compromiţător. În urma cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că în cauză sunt implicaţi mai mulţi bărbaţi, care în perioada septembrie- decembrie 2020, au pretins şi obţinut de la persoana vătămată sume de bani pentru a nu posta în spaţiul virtual şi a nu transmite fotografii şi videoclipuri cu caracter compromiţător", a comunicat, duminică, Poliţia.

În cursul zilei de duminică, poliţişti din cadrul Secţiei 24 Bucureşti, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au prins în flagrant delict doi dintre bărbaţi, imediat după ce au primit de la cel pe care îl şantajau suma de 5.000 de lei. Banii erau marcaţi, fiind puşi la dispoziţia victimei de către organele de urmărire. În acelaşi dosar au fost făcute cinci percheziţii domiciliare, două în Bucureşti şi trei în judeţul Călăraşi, fiind depistate şi conduse la audieri alte cinci persoane.

Victima șantajului este preotul Marin, din Videle, cunoscut în Teleorman, după ce au fost făcute publice în urmă cu mai mulți ani imagini cu el într-un ritual ciudat, călcând oameni în picioare noaptea, pe un deal, în timpul unor așa-zise slujbe de exorcism. Același lucru se întâmpla și după slujbele de la biserică, acolo unde preotul ieșea din lăcașul de cult călcând pe enoriașii întinși pe jos. Cei doi bărbați cărora preotul le-a organizat duminică flagrantul au fost săltați de mascați din trafic, dați jos din mașina în care se aflau și percheziționați. Surse din anchetă au dezvăluit că în imaginile pentru care cereau bani e preotul Marin, în pielea goală și în ipostaze compromițătoare.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu