Postat la: 24.11.2020 - 08:10

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) a anunţat luni că a recâştigat contractul cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) pentru livrarea la domiciliul solicitanţilor a permiselor auto şi a certificatelor de înmatriculare a maşinilor.

Potrivit unui comunicat al Poştei Române, valoarea contractului este de peste 27 milioane de lei. În baza acestuia, CNPR va livra aproximativ 4.800.000 de trimiteri în următorii doi ani. Anterior, furnizorul RAAPPS a fost tot Poşta Română, care a câştigat, în anul 2017, un contract în urma unei licitaţii la care a participat şi una dintre cele mai importante firme de curierat din România. La procedura de anul acesta s-au înscris aceleaşi două companii, iar Poşta Română a avut, din nou, oferta câştigătoare.

„Dacă, în anii anteriori, preţul ofertat făcea diferenţa între Poşta Română şi companiile concurente, de data aceasta compania a câştigat contractul obţinând cel mai bun punctaj la factorii de evaluare calitativi şi financiari. Este a doua oară când câştigăm în faţa celei mai mari firme de curierat din ţară, ceea ce demonstrează că Poşta Română este din ce în ce mai pregătită să concureze, de la egal la egal, cu orice furnizor de servicii de curierat", a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu