Poliţist prins în flagrant când înapoia şpaga celui de la care o luase.

Postat la: 23.03.2021 - 12:54

Un politist de la Biroul Rutier din Piatra Neamţ a fost prins în flagrant exact după ce a înapoiat şpaga primită de la un şofer. Luase mita, dar de fapt nu "rezolvase” nimic, deci mituitorul i-a cerut banii înapoi şi l-a şi denunţat.

Zilele trecute, un agent a fost prins când comitea o ilegalitate. Angajatul MAI a fost depistat în flagrant când înapoia şpaga primită celui de la care o primise. G.C., în vârstă de 33 de ani, ajunsese acum doi ani la Biroul Rutier al Poliţiei Piatra Neamţ, venind de la un post rural. Ancheta este efectuată pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, poliţistul fiind prins în flagrant pe data de 20 martie 2021, chiar în timpul serviciului, în autospeciala cu care patrula prin municipiul Piatra Neamţ, la puţin timp după ce înapoiase şpaga luată de la un şofer pe care, anterior, îl prinsese că era la volan, deşi băuse.

Poliţistul a lăsat să se înţeleagă că poate determina personalul medical să scadă concentraţie alcoolică în sânge, astfel încât fapta să nu mai fie o infracţiune şi automat dosar penal, ci o contravenţie, care se solda cu interdicţia de a conduce trei luni şi amendă. Şoferul în culpă a aşteptat ca situaţia lui să se „clarifice", dar când a văzut că ancheta îşi urmează cursul a reclamat înţelegerea cu agentul, fiind pus la cale flagrantul. Poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar o instanţă de la Tribunalul Neamţ a dispus ca acesta să fie pus în control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu