Poliţiştii fac denunț: "Am fost chemaţi de acasă, trebuie să amendăm populaţia"

Postat la: 27.03.2021 - 12:11

Sindicaliştii de la Europol susţin într-o postare pe pagina lor de socializare că în următoarea perioadă vor fi obligaţi să dea amenzi populaţiei. Aceştia îşi acuză acuză superiorii de abuz.

Redăm mai jos mai jos mesajul integral al Sindicatului Europol:

"Alertă în Capitală!

Toţi poliţiştii au fost chemaţi de acasă şi li s-au suspendat zilele de repaus şi timpul de refacere a capacităţii de muncă. Fără nicio explicaţie şi fără să li se prezinte înscrisuri, poliţiştilor din Capitală, care au lucrat deja în această săptămână li s-a comunicat „telefonic" de către şefi că vor intra în serviciu şi sâmbătă şi duminică de "dragul" lui Cîţu.

După ce premierul a declarat aseară la un post tv că i se pare că poliţiştii „s-au retras" şi nu prea i-a mai văzut că amendează oameni, slugărnicia politică a determinat această măsură heirupistă care nu are nicio justificare şi eficienţă. Mai mult, au fost delegaţi împotriva voinţei lor, poliţişti de frontieră de la Aeroportul Otopeni, care nici măcar nu au competenţă de a aplica sancţiuni la Legea 55/2020, şi au fost trimişi să patruleze prin marile magazine pentru a speria oamenii.

Denunţăm modul abuziv în care s-a procedat, în condiţiile în care poliţiştii chemaţi de acasă, poliţiştii delegaţi de la IGPR/IGPF nu li s-au înmânat actele administrative în baza cărora aceştia să îndeplinească sarcini pe care nu le au în fişa postului, respectiv să fie pe post de sperietoare şi să amendeze populaţia".

Mai mulţi poliţişti au confirmat că şefii lor le-ar fi spus că în următoarea perioadă trebuie să se mobilizeze şi să dea cât mai multe amenzi. "Aşa este. Am fost chemaţi de acasă, trebuie să amendăm populaţia. Urmează o perioadă extrem de grea", au declarat aceştia.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu