Pedeapsă exemplară pentru românul care a violat-o pe fetiţa partenerei sale. Bestia s-a lăudat cu abuzarea copilei care-i spunea "tată"

Postat la: 01.03.2021 - 16:12

Un român din Spania a fost judecat pentru abuzarea fiicei partenerei sale. Bărbatul a recunoscut tot şi a povestit cu lux de amănunte cum întreţinea relaţii sexuale cu fetiţa.

Românul care a violat-o în repetate rânduri pe fiica partenerei sale a fost condamnat la 11 ani de închisoare în Spania, scrie presa spaniolă. Bărbatul român în vârstă de 30 de ani este rezident în Villarreal. „Am atins-o peste tot şi am făcut de multe ori inclusiv sex oral cu ea. Şi am folosit şi jucăriile", a spus cetaţeanul român aflat în boxa acuzaţilor, potrivit publicaţiei El Periodico Mediterraneo. Bărbatul a ameninţat-o pe copilă că o va bate dacă va spune cuiva ceea ce se întâmplă. Fosta sa parteneră spune că a avut încredere totală în partenerul ei şi nu a bănuit niciun moment ce se întâmplă. Fiica ei era traumatizată şi a fost ameninţată în mai multe rânduri că va fi pedepsită dacă îi va spune ceea ce se întâmplă.

Mai mult, ani de zile fiica cea mică l-a numit pe român „tată" şi era foarte ataşată de el. Totul s-a schimbat de atunci când bărbatul a început să o abuzeze, profitând de faptul că mama fetei era plecată des în delegaţii de serviciu.Potrivit rechizitoriului, fata a fost traumatizată de aceste abuzuri, iar acum este tratată pentru depresie. În tot acest timp, ea s-a distanţat de prietenele sale şi de colegi şi trebuie să urmeze un tratament specializat. Cazul a fost judecat iniţial de Tribunalul Provincial Castellon, iar procurorul a solicitat 15 ani de închisoare pentru acuzat şi o amendă penală de 12.000 de euro. Verdictul a fost dat în cele din urmă de Cutea Provinciale Castellon. Judecătorul a decis ca românul să-şi petreacă următorii 11 ani în spatele gratiilor şi să plătească despăgubiri de 12.000 de euro.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu