Postat la: 24.12.2020 - 09:37

Cel puțin patru cazuri de infectare cu noua tulpină de COVID-19 au fost depistate în Israel. Trei dintre bolnavi au revenit din Marea Britanie și sunt izolate într-un hotel destinat carantinării, iar în cazul celui de-al patrulea se fac investigații, a transmis ministrul Sănătății.

Premierul britanic a anunțat sâmbătă că noua tulpină de coronavirus identificată în țară este cu până la 70% mai infecțioasă. „Am identificat o nouă variantă de coronavirus, care ar putea fi asociată cu răspândirea rapidă în sud-estul Angliei. Analizele iniţiale sugerează că această variantă creşte mai repede decât variantele existente", a spus luni ministrul Hancock într-o intervenţie în faţa parlamentului.

Campania de vaccinare împotriva SARS-COV-2 a început în Israel sâmbătă, iar până acum au fost administrate 70.000 de doze, la o populaţie de 9 milioane de locuitori, arată datele Ministerului Sănătăţii. Israelul a primit primele doze de vaccin anti-COVID de la gigantul farmaceutic Pfizer, la începutul lunii decembrie. Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost primul din ţară care s-a vaccinat,

Noua tulpină de SARS-CoV-2 determină Israelul să își închidă granițele. De teama răspândirii noii tulpini de SARS-CoV-2, considerată a fi foarte contagioasă, Israel a luat decizia ca niciun străin să nu mai intre în țară.

În acest caz, începând de miercuri, ora 14.00 (12.00 GMT), doar cetăţenii israelieni şi străinii cu permise speciale precum diplomaţii vor avea voie să intre în ţară în conformitate cu noile reguli decise de „cabinetul coronavirus" al Israelului, relatează Agerpres, potrivit DPA.
Noua tulpină „britanică" de coronavirus, detectată în Italia. Detaliul care aruncă în aer toate studiile!

Noua tulpină „britanică" de coronavirus a fost detectată și în Italia, însă un detaliu observat de cercetători aruncă în aer tot ce se știa până acum. Pacientul infectat provine din Loreto, regiunea Ancona, și nu a avut niciodată contact cu persoane din Regatul Unit!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu