Patania unui curier care i-a spus unui lautar celebru sa mearga sa-si ridice coletul din depozit

Postat la: 19.03.2021 - 12:54

Angajatul unei firme de curierat din Maramureş și un cunoscut lăutar din zonă au ajuns joi la poliție, după o altercație. Curierul susține a fost bătut şi urmărit în trafic pe o distanţă de 15 kilometri în timpul programului, din cauză că nu a reușit să-i livreze la timp coletul, iar pârâtul acuză că cel care a început bătaia a fost curierul.

Incidentul a avut loc în localitatea Berința din județul Maramureș. Angajatul firmei de curierat avea de predat un colet mamei lăutarului, dar nu ar fi găsit adresa de livrare la timp și i-ar fi cerut lăutarului să meargă să-și ia coletul din depozit, de la Baia Mare. Lăutarul a refuzat să meargă singur după colet, spunându-i curierului să vină pentru a-i livra pachetul. De aici a pornit întregul scandal. Lăutarul susține că șoferul de la firma de curierat ar fi luat o bâtă metalică și că i-ar fi spart telefonul mobil de ultimă generație și atunci s-ar fi enervat și i-a spart geamurile de mașină.

Pe altă parte, șoferul agresat și urmărit susține că lăutarul a început scandalul și s-a urcat în mașină la el, dar a fugit pe cealaltă ușă. „A sărit direct la mine la bătaie, s-a urcat pe maşină să mă calce în picioare, mi-a luat lampa din spate să îmi dea în cap cu ea, mai multe, a fugit cu maşina după mine să mă calce, am sărit şanţul, am fugit", acuză curierul care s-a refugiat apoi în maşină şi a demarat în viteză. Nervos că şi-a spart telefonul în timpul altercaţiei, lăutarul a pornit după el. După o urmărire în trafic de aproximativ 15 km, curierul s-a oprit în curtea primăriei din Dumbrăviţa.

Primarul a fost cel care a sunat de urgență la 112, iar cei doi au ajuns la poliție. Sunt acum cercetaţi pentru loviri şi distrugere. Cunoscutul lăutar a mai fost implicat în trecut într-un alt scandal. În 2017, el a fost acuzat că a bătut o vânzătoare din Baia Mare. „Azi, 18 martie, în jurul orei 14.00, polițiștii din Copalnic Mănăștur au fost sesizați de către doi bărbați cu privire la faptul că între cei doi a avut loc o altercație. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constat faptul că cei doi bărbați, de 54 respectiv 25 ani, s-au agresat reciproc pe fondul unor neînțelegeri", a informat IPJ Maramureș.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu