Postat la: 28.12.2020 - 16:30

Un tânăr de 25 de ani din Slatina, judeţul Olt, a fost găsit spânzurat de mânerul unei maşini. Poliţiştii spun că acesta nu prezenta urme de violenţă şi aşteaptă rezultatul necropsiei.

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii au fost sesizaţi duminică prin apel la 112 despre faptul că o persoană s-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism. Poliţiştii din Slatina s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că este vorba de un tânăr de 25 de ani din oraş. „După examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate semne de violenţă", a transmis Poliţia Olt. Conform acesteia, decesul nu este suspect, însă poliţiştii aşteaptă rezultatul necropsiei.

„La data de 27 decembrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană s-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la faţa locului Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că trupul neînsufleţit aparţine unui tânăr, de 25 de ani, din municipiul Slatina. După examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate semne de violenţă. Decesul nu este suspect, însă aşteptam rezultatul necropsiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu