Olivia Steer nou mesaj cu afirmaţii şocante: Guvernul mituieste presa cu 200 de milioane de euro pentru panica unei gripe cu 99,7% rata de vindecare

Postat la: 04.04.2021 - 13:49

Olivia Steer, una dintre cele mai vehemente antivacciniste din România, îndeamnă la reluarea protestelor împotriva restricţiilor luate de autorităţi pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Steer susţine că pacienţii infectaţi cu COVID-19 mor „sufocaţi şi însetaţi", ucişi de „protocoalele criminale ale OMS" şi cu „complicitatea criminală a eroilor din linia întîi" şi îndeamnă la protest. Steer mai spune că „guvernele pandemice mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populaţiei sentimente de frică iraţională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%". În 24 octombrie, Olivia Steer îndemna pe Facebook la nepurtarea măştii şi nerespectarea regulilor sanitare.

Antivaccinista dă exemplul Indiei şi Chinei ca modele de bună practică în revenirea la „viaţa normală" spunând că „au renunţat la isteria pandemica şi şi-au reluat viaţă normală, fără măşti şi fără distanţare". Olivia Steer este soţia cunoscutului realizator de emisiuni Andi Moisescu (PRO TV) care a fost infectat cu COVID-19 în noiembrie 2020. Steer a stârnit mai multe polemici în spaţiul public referitoare la vaccin şi pandemia de coronavirus şi distribuie pe Facebook site-uri care promovează teorii ale conspiraţiei. Steer a intrat în dispute cu mai mulţi medici din cauza unor declaraţii controversate referitoare la diete alimentare, remedii naturiste şi rolul vaccinurilor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu