Şoferul beat și drogat care a făcut praf 12 maşini la Braşov este "beizadeaua" unui celebru om de afaceri

Postat la: 16.04.2021 - 10:36

Şoferul beat și drogat care a lovit nu mai puţin de 12 maşini aflate într-o parcare din cartierul braşovean Noua este „beizadeaua” unui celebru om de afaceri român. Stephane Adrien avea o alcoolemie de 2,1 la mie si se afla sub influenta unor substante halucinogene când a produs accidentul.

Surse apropiate anchetei desfăşurate în cazul şoferului care a avariat 12 maşini, miercuri seara, în cartierul braşovean Noua, spun că acesta este nimeni altul decât Stephane Adrien Mureşan, fiul lui Sever Mureşan. Tânărul avea, potrivit aceloraşi surse, o alcoolemie de 2,1 la mie, la primul test şi de 2,2 la mie la cel de al doilea. Poliţiştii spun că întotdeauna se fac două teste pentru a se stabili o curbă din care să rezulte dacă alcoolemia era pe pantă ascendentă sau descendentă.

În cazul lui Mureşan jr, curba era una ascendentă, deci, foarte probabil, în momentul în care acesta a intrat cu maşina de teren în autoturismele parcate, alcoolemia sa era mai mică de 2,1 la mie. Cu toate acestea, vorbim de o alcoolemie încadrată ca fiind medie. Deoarece graficul era pe panta ascendentă, nu este exclusă nici posibilitatea intrării în comă alcoolică, fapt care se produce, de obicei, la o alcoolemie de 2,5 la mie, considerată alcoolemie avansată.

Pentru întocmirea unui dosar penal este suficientă o alcoolemie de 0,8 la mie, depăşită cu mult în cazul lui Stephane Mureşan. În plus, anchetatorii vor trebui să mai aştepte câteva zile până când va sosi rezultatul testului antidrog. În ambulanţa SMURD, Stephane a distrus aparatura şi i-a spus unui membru al echipajului că este căsătorit, are doi copii, dar l-a părăsit amanta.

Tatăl lui Stephane, Sever Mureşan, a fost campion naţional de tenis la dublu masculin. La finalul carierei, acesta s-a apucat de afaceri şi a avut mare succes. Fiul său care a provocat accidentele de miercuri, de la Braşov, s-a născut în Franţa, unde Sever Mureşan era stabilit din 1980.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu