Şoferiţa care a omorât fetiţele aflate pe trotuar a fost lăsată să plece acasă după ce a spus că a încurcat pedalele

Postat la: 28.02.2021 - 10:21

Şoferiţa de 56 de ani care a lovit mortal, sâmbătă, două fetiţe aflate pe trotuar le-a declarat poliţiştilor că nu conduce prea des şi că a încurcat pedala de frână cu cea de acceleraţie.

Femeia care a provocat accidentul din Bucureşti în urma căruia două fetiţe aflate pe trotuar au murit strivite de maşină a fost audiată trei ore. Ea a fost audiată la sediul Brigăzii Rutiere. Ea a fost lăsată să plece, faţă de ea nefiind luată nicio măsură preventivă. Ei i-au fost prelevate probe biologice, medicii legişti urmând să stabilească dacă a consumat alcool.

Femeia de 56 ani este cercetată pentru ucidere din culpă. Ea a spus că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des şi că a încurcat pedalele. Tragedia s-a produs, sâmbătă, pe strada Menţiunii din nordul Capitalei, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, apoi într-un gard. Cele două fete se aflau pe trotuar. Ambele au fost duse de urgenţă la spital, însă medicii nu le-au putut salva. Poliţiştii care au vizionat imaginile de pe camerele video spun că maşina a venit cu viteză mare.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu