Şocul pe care l-a avut Mădălinei Ghenea: Persoane neidentificate au încercat să intre în apartamentul fostei iubite a lui Marco Borriello

Postat la: 14.03.2021 - 11:21

Mădălina Ghenea trăieşte un adevărat coşmar în această perioadă, după ce persoane necunoscute i-au forţat uşa de la intrarea în apartament. De asemenea, românca a primit ameninţări pe reţelele de socializare şi bănuieşte că este vorba despre o singură persoană, care şi-a făcut mai multe conturi false.

Mădălina Ghenea şi-a făcut un nume în Italia şi este una dintre cele mai apreciate femei de acolo. Însă această celebritatea i-a adus şi momente mai puţin plăcute. Tânăra în vârstă de 33 de ani s-a confruntat în ultima perioadă cu ameninţări pe reţelele de socializare, însă actele de hărţuire nu s-au oprit aici. Recent, Mădălina Ghenea a depus o plângere la poliţie, în care a reclamat faptul că a fost ameninţată pe reţelele de socializare. Mai mult, de pe aceleaşi conturi au fost contactaţi cunoscuţii, prietenii, colaboratorii şi chiar angajatorii actriţei. Aceştia au primit mesaje în care imaginea Mădălinei Ghenea era denigrată.

Încă nu se ştie cine se află în spatele acestor mesaje, dar românca în vârstă de 33 de ani suspectează că ar fi, de fapt, o singură persoană, care şi-a făcut mai multe conturi false. Însă Mădălina Ghenea a început să-şi facă griji pentru siguranţa sa după ce a descoperit că persoane necunoscute i-au forţat încuietoarea de la uşa apartamentului, scriu cei de la ilsussidiario.net. Şi mai ciudat este că persoanele în cauza n-au sustras nimic din apartament.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu