O prostituată şi-a reclamat complicea de furt. Acum Poliţia anchetează sustragerea unei sume de 28.000 de lei si 200 de euro

Postat la: 15.03.2021 - 11:42

O tânără în vârstă de 23 de ani care oferea servicii sexuale într-o locuinţă închiriată în regim hotelier din Târgu Jiu a sesizat poliţia cu privire la faptul că a fost furată de colega sa, o tânără de 25 de ani. Suma sustrasă se ridică la 28.000 de lei, la care se adaugă 200 de euro.

„La data de 14 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiul Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o tânără, de 23 de ani, din comuna Lunca Corbului, judeţul Argeş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la adresa unde locuieşte în regim hotelier, pe raza municipiului Târgu Jiu, o tânără, de 25 de ani, din comuna Câlnic, care locuieşte la aceeaşi adresă, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras din dormitor, portofelul personal în care avea suma de 28.000 de lei, 200 euro, cartea de identitate şi două carduri. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt", se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu