O navă rusească cu 13 marinari la bord s-a scufundat în Marea Neagră: două persoane au murit, una este disparuta

Postat la: 11.03.2021 - 11:51

O navă rusească, cu 13 marinari la bord, s-a scufundat în Marea Neagră, joi, la o distanță de 70 de mile marine de portul Constanța. O navă românească a intervenit pentru a salva echipajul.

Dintre cele 10 persoane salvate, una este rănită, dar în stare stabilă. Două persoane au murit, iar una este dispărută. După finalizarea operațiunii, persoanele au fost transportate la dana de pasageri din Portul Constanța. Persoana dispărută în apele Mării Negre era căutată în continuare la ora transmiterii comunicatului GSP. Nava era sub pavilion Insulele Comore și plecase din portul rusesc Rostov pe Don, cu destinația Constanța.

„La 04:40 dimineaţa, GSP Falcon a recepţionat un mesaj de urgenţă de la nava 'Volgo Balt 179'. Operaţiunea de salvare a început fără întârziere, în condiţii meteo deosebit de dificile, vânt de 50 km/h şi valuri de 4 metri. Ultimul mesaj transmis de 'Volgo Balt 179' a fost de abandon navă. Nava 'Volgo Balt 179' este scufundată. Echipajul navei era format din 13 persoane, 12 bărbaţi şi o femeie, toţi cetăţeni ucraineni. Cele zece persoane salvate se află în spitalul navei GSP Falcon şi primesc toate îngrijirile necesare. Un membru al echipajului nu a fost găsit până în acest moment. Operaţiunea de salvare continuă", au informat reprezentanţii Grupului Servicii Petroliere (GSP).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu