Postat la: 16.12.2020 - 21:36

Dramă cumplită într-o comună din județul Iași. O fetiță de 4 ani a murit, miercuri, după ce a suferit arsuri grave pe 60% din suprafaţa corpului.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Popești. Cei șase copii ai familiei Grosu au fost lăsaţi nesupravegheaţi de părinţi. Fata cea mare, în vârstă de 10 ani, se juca cu o sticla de diluant, pe care părinții o foloseau pentru a aprinde flăcările din sobă. Din primele informații, sticla de diluant s-a aprins după ce au sărit scântei din foc. Copila s-a speriat, iar în acel moment a aruncat sticla în flăcări pe pat, unde se afla sora ei. Fetiței de 4 ani i s-au aprins imediat hainele. După ce părinții au reușit să stingă focul, micuța a ajuns la spital.

În ciuda încercărilor medicilor, fetița a pierdut lupta cu viața. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași a demarat o anchetă socială și a luat decizia ca ceilalți cinci copii ai familiei să fie puşi în plasament maternal. Autorităţile iau în calcul şi decăderea părinţilor din drepturi.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu