O adolescentă şi-a prezis moartea pe Facebook. Trupul neînsufleţit i-a fost găsit a doua zi la adresa indicată

Postat la: 21.02.2021 - 10:32

O adolescentă în vârstă de 17 ani, a fost ucisă pe 13 februarie, după ce nu şi-a putut plăti datoria faţă de un traficant de droguri. Cu câteva ore înainte de tragedie, adolescenta a transmis un mesaj pe Facebook:

„Am venit să-mi iau la revedere de la toată lumea. Voi muri în curând". Într-o altă postare, tânăra a adăugat: „Vor trimite şi o adresă pentru a-mi fi găsit trupul", scrie The Sun. A doua zi, după crimă, ucigaşii au transmis de pe contul de Facebook al Christianei Guimaraes, adresa unde îi poate fi găsit trupul. Mesajul a fost semnat CV, iniţialele grupării Comando Vermelho.

Deşi poliţia a fost anunţată pe 12 februarie cu privire la dispariţia fetei, oamenii legii au găsit-o abia a doua zi. Investigatorii sunt de părere că adevăratul criminal ar încerca să îi inducă în eroare, aceştia încearcă să facă legătura între cazul lui Christiane şi alte două crime comise pe 17 februarie. Celelalte două victime sunt Lorival Fonseca Moraes şi Antonio Monteiro dos Dantos, fratele şi cumnatul unuia dintre suspecţii numiţi de Christiane, pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu