Postat la: 18.12.2020 - 16:57

S-a dat o primă sentință în cazul Palada-Goțiu. Mirel Palada (sociolog și fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta) a fost condamnat la nouă luni de închisoare, cu amânarea executării pedepsei, pentru că l-a bătut pe senatorul Mihai Goțiu în studioul B1 TV.

Decizia nu este difinitivă și poate fi contestată cu apel. Mirel Palada trebuie să-i plătească și daune de 5.000 de euro lui Mihai Gotiu, cu titlul de daune morale. Condamnarea vine alături de un termen de supraveghere de doi ani, în care Palada trebuie să respecte mai multe măsuri: să se prezinte la Serviciul de Probatiune Bucuresti; să anunțe schimbarea locuinței sau orice deplasare care depășește cinci zile, printre altele. Dacă sociologul încalcă termenii supravegherii ar putea executa pedeapsa în penitenciar.

Palada a fost trimis în judecată în mai 2020. Este acuzat de lovire sau alte violențe, după ce l-a agresat pe senatorul Mihai Goțiu în 2017, la B1 TV, în timpul pauzei publicitare a emisiunii Talk B1. Palada s-a repezit la Mihai Goțiu și l-a lovit cu pumnul peste față. Imediat după aceea, cei doi au părăsit platoul emisiunii.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu