Postat la: 01.12.2020 - 14:56

Mirabela Moga a locuit aproape nouă ani în Dubai, însă dorul de familie şi de oraşul natal a făcut-o să revină acasă şi să se implice activ în viaţa comunităţii.

Mirabela Moga (38 de ani) a locuit aproape nouă ani în Dubai (Emiratele Arabe Unite), iar din 2019 a decis să se întoarcă în ţară pentru a fi alături de familia sa din Hunedoara. În perioada petrecută în Emiratele Arabe Unite, tânăra, care a absolvit două facultăţi în România, a lucrat în domeniul relaţiilor publice pentru mai multe companii importante.

De asemenea, a fondat împreună cu alţi români Asociaţia Românilor din Emiratele Arabe Unite. A lucrat şi în Marea Britanie ca interpret legal pentru instanţe, în cadrul Ministerului de Justiţie. După concediile petrecute în ţară, i-a fost însă din ce în ce mai greu să îşi părăsească oraşul natal pentru a se întoarce în Emirate. Dorea ca în timpul petrecut acasă să se implice în comunitatea din Hunedoara, un oraş cu potenţial turistic şi de dezvoltare, dar care are nevoie de mai mult spirit civic din partea localnicilor.

Mirabela Moga a fost aleasă consilier local în Hunedoara, din partea unui partid nou înfiinţat în municipiu şi susţine că îşi doreşte să îşi folosească experienţa acumulată în Dubai în sprijinul hunedorenilor pe care îi reprezintă.

„Este foarte important ca, de Ziua Naţională a României, românii să conştientizeze faptul că în fiecare an au şansa să scrie o nouă pagină în istoria ţării. Şi aş vrea ca toţi românii, ca toţi hunedorenii să se gândească puţin la ce înseamnă pentru ei România şi să se gândească la faptul că nimeni din afară nu va veni să ne înveţe ce însamnă cinstea, să ne înveţe ce înseamnă onoarea, nimeni din afară nu va veni să pună ţara noastră pe picioare şi pe făgaşul normal, tot noi suntem cei care trebuie să facem acest lucru, şi cred că este nevoie să ne dăm mâna şi să fim conştienţi că România nu poate să meargă mai departe decât cu oameni cinstiţi şi cu oameni care îşi iubesc ţara", a fost mesajul pe care Mirabela vrea să îl transmită românilor, de Ziua Naţională a României.

VIDEO AICI.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu