Postat la: 24.12.2020 - 11:47

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a trecut la cele veșnice în noaptea de 23 spre 24 decembrie. Ea a pierdut lupta cu viața pe care a dus-o în ultimele luni, după ce a fost victima unui accident casnic. Din primele informații, se pare că Maria Macsim Nicoară a decedat în urma unei embolii pulmonare.

Calvarul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a început în luna mai, când artista a căzut pe scările din casă. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași într-o stare gravă după ce a căzut pe scara interioară a locuinței personale. Ea s-a lovit puternic la cap, soțul Codrin Nicoară afirmând la momentul respectiv că accidentul s-a produs și pe fondul unui consum destul de mare de alcool. De altfel, surse din Poliție au dezvăluit atunci pentru bzi.ro că mezzosoprana avea o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în sânge!

Codrin Nicoară și-a găsit soția căzută undeva în jurul orelor 23.00, dar abia spre dimineață soacra mezzosopranei, Viorica Nicoară, a sunat la numărul unic de urgență 112 şi a anunţat evenimentul. Asta înseamnă că femeia a agonizat mai bine de 8 ore înainte să ajungă la spital. Mezzosoprana a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, rămânând imobilizată la pat. Acum, pe final de an, se pare că o embolie pulmonară i-a curmat drumul prin această lume. Embolia pulmonară reprezintă un blocaj al uneia sau a mai multor artere care alimentează plămânii, adesea cauzat de un cheag de sânge (flebita sau tromboză venoasă) ce se deplasează spre plămâni dintr-o altă parte a corpului (foarte des de la picioare).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu