Marcel Ciolacu: "PSD propune modificarea Constituției. Dacă un partid iese de la guvernare atunci e egal cu alegeri anticipate"

Postat la: 09.03.2021 - 12:22

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că social-democrații vor susține modificarea Constituției, iar un amendament va fi cel care va ușura organizarea alegerilor anticipate. PSD va propune ca în momentul în care un partid părăsește coaliția de guvernare să aibă loc automat alegeri anticipate.

"În momentul în care se destramă programul respectivei coaliții să avem alegeri anticipate, dacă un partid părăsește guvernarea, atunci este normal să avem alegeri anticipate. Este evident pentru toată lumea că trebuie modificată Constituția, avem experiența ultimilor 30 de ani. Aici intervine rolul președintelui, care trebuie să fie un factor de echilibru, un factor de coagulare, dar dumnealui s-a transformat în premierul de la Cotroceni. Vreau să-i transmit domnului președinte că actualul Parlament nu mai reprezintă votul cetățenilor. Dacă ar avea loc alegeri anticipate, PSD ar câștiga detașat, nu la 4-5 procente, ci detașat.", a spus Marcel Ciolacu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu