Inca din 16.11.2015 RAI3 prezintă un "super-coronavirus pulmonar" creat în laborator de chinezi si cu posibilitatea de a infecta omenirea!

Postat la: 21.03.2021 - 13:20

În data de 16 noiembrie 2015, televiziunea italiană RAI 3 a difuzat un episod din „TGR Leonardo" în care se vorbea despre faptul că oamenii de ştiinţă din China au creat în laborator un „supervirus pulmonar", din liliac şi şoarece, pentru motive de studiu.

S-a explicat atunci că cercetătorii au combinat pe şoarece o proteină recoltată de la liliac cu virusul SARS, cel care provoacă pneumonia acută, şi s-a pus întrebarea firească: se merită riscul de a fi creată o ameninţare aşa de mare doar pentru a fi examinată?

Descoperit în aceste zile când omenirea se confruntă cu pandemia COVID-19, filmul a devenit viral pe internet, fiind chiar tradus în mai multe limbi, inclusiv româna, şi repostat. Din ce în ce mai mulţi oameni sunt convinşi că noul coronavirus este chiar acest „supervirus pulmonar" creat de chinezi în 2015 pentru a fi studiat.

Prof. dr. biolog Enrico Bucci, din Italia, spune că de fapt nu există nicio legătură, că virusul creat de chinezi în laborator, în 2015, nu avea capacite epidemică. Mai mult, afirmă prof. dr. Bucci, „nu există nicio îndoială că COVID-19 nu a fost creat în laborator, ci este rezultatul selecției naturale".

Este o ipoteză pe care o susţine şi virusologul Roberto Burioni, care, de asemenea, spune că noul coronavirus este, din păcate, 100% natural şi nu provine dintr-un experiment de laborator.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu