Imagini de la locul crimei din noaptea in care interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost omorât

Postat la: 24.12.2020 - 09:23

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost omorât în luna august. Primele imagini din acea noapte au apărut în spaţiul public.

După patru luni de la uciderea lui Emi Pian, jurnaliştii de la Observatornews.ro publică primele fotografii din noaptea în care interlopul a fost înjunghiat. În imaginile surprinse pe camere de supraveghere, în data de 4 august (în jurul orei 2.40), se pot observa cei care au participat în acea noapte la jocul de barbut în urma căruia s-a iscat conflictul.

Florin Mototolea (39 de ani), cunoscut în lumea interlopă ca Emi Pian, a fost liderul clanului Duduianu, unul dintre cele mai de temut clanuri interlope din România. Emi Pian a fost omorât în dimineaţa zilei de 4 august prin înjunghiere. A fost dus de urgenţă la spital, dar la scurt timp a murit.

Cel care l-a lovit pe Pian este un membru al clanului Rinu, iar cei doi aveau aceeaşi ocupaţie: împrumutau cu camătă jucătorii de barbut. Asta făceau şi în noaptea de luni spre marţi, doar că în lumea lor nu e voie să împrumuţi acelaşi jucător. De aici s-a ajuns la un conflict, iar pian a fost lovit cu un cuţit de mai multe ori.

Emi Pian a fost ucis de un tânăr barbugiu fără cazier, Richard Emanuel Gheorghe. Autorul crimei este un tânăr de 26 de ani, fără antecedente penale, care a comis fapta în urma unui conflict iscat în timpul unei partide de barbut.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu