Postat la: 22.12.2020 - 12:59

Anul acesta Moș Crăciun trece pe la Laboratorul Naturii pentru a-și alege cele mai potrivite daruri. Urmează-i exemplul și ai grijă de cei dragi, dăruindu-le exact ce au nevoie.

Știm deja că alegerea unui cadou potrivit este destul de grea, mai ales în contextul în care ne aflăm și nu ne permitem să luăm la pas magazinele. Fie din cauza restricțiilor, fie pentru că suntem atenti cu cei din jurul nostru și alegem să ne protejăm, comenzile online au devenit o obișnuință în ultimul an, iar asta se întâmplă și în perioada Sărbătorilor.

Dacă ești genul de persoană care lasă totul pe ultima zi și încă nu te-ai hotărât ce cadouri să faci celor dragi, astăzi îți vom da câteva sugestii.

Ceaiul - cea mai consumată băutură a iernii

Ceaiul este un lichid cald care aduce în corp o serie de elemente ce au efecte benefice asupra unor organe sau asupra unor afecțiuni ori dispoziții. Oamenii consumă cu preponderență ceai în anotimpul rece deoarece această infuzie de plante asigură hidratarea de care întregul organismul are nevoie iarna.

Pe Laboratorul Naturii găsești o selecție inedită de ceaiuri potrivite pentru a fi consumate iarna și perfecte pentru a fi oferite cadou. Ceaiul Matcha este unul dintre cele mai răspândite și consumate sortimente de ceai verde. Pulberea de Matcha este obținută prin măcinarea frunzelor de ceai verde. Acesta este renumit pentru beneficiile pe care le aduce organismului. De asemenea, tot pe site găsești și accesoriile potrivite pentru prepararea ceaiului. Un cadou extraordinar ar putea fi compus din aceste accesorii și sortimente de ceai matcha .

Un alt sortiment de ceai extrem de îndrăgit este ceaiul alb, care are un gust ceva mai delicat decât ceaiul verde. Acesta este bogat în antioxidanți și aduce o mulțime de beneficii celulelor din organism. De asemenea, și gustul este desăvârșit atât consumat simplu cât și cu fructe.

Ceaiul negru se potrivește foarte bine cu oamenii care adoră momentele de relaxare. Recunoscut la nivel internațional pentru proprietățile sale antioxidante, ceaiul negru este recomandat și de specialiști cu preponderență în perioada iernii. Acesta întărește rezistența la frig și ajută corpul să-și păstreze resursele de energie.

Coșul magic de Crăciun

În ultimii ani au devenit foarte apreciate și nelipsite de la Crăciun coșurile împachetate frumos care conțin alimente specifice sărbătorilor. Anul acesta, pe lângă tradiționalul cozonac poți adăuga și alte produse care îi plac celui căruia îi faci cadou. Astfel, specialiștii de la Laboratorul Naturii îți recomandă câteva produse care vor întregi coșul de Crăciun: ceaiurile, punch-ul, cafeaua și cafeaua cu arome, produse italienești sau accesorii pentru ceai sau cafea.

Toate acestea sunt la doar un click distanță de tine! Plasează comanda online pe laboratorulnaturii.ro și pregătește-te pentru sărbătorile de iarnă. Apropo, cei de la Laboratorul Naturii au și o secțiune de promoții pe care nu uita să o vizitezi!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu