Postat la: 20.12.2020 - 18:52

Un tânăr din Bucuresti a fost reținut după ce a fost acuzat că și-a omorât bunica, în vârstă de 71 de ani, după ce a aruncat-o de la etaj. Ulterior, acesta a plecat de acasă, însă a fost prins, la scurt timp, de anchetatori.

Conform Poliției Capitalei, sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, mai multe persoane au sunat la numărul de urgență 112 și au anunțat că. la baza unui bloc din sectorul 4 se află cadavrul zdrobit al unei femei bătrâne. Martorii au relatat polițiștilor care au au ajuns primii la fața locului, faptul că, înainte să audă „o bufnitură", din locuința femeii, situată la etajul 4, s-au auzit strigăte de ajutor. Ca urmare, a fost anunțat imediat Serviciul Omoruri, iar o echipă de anchetatori a ajuns, în scurt timp, la fața locului.

După o scurtă anchetă, ofițerii au priceput repede că, cel mai probabil, bătrâna în vârstă de 71 de ani a fost omorâtă de nepotul ei, în vârstă de 23 de ani. Acesta nu se afla în locuință, însă a fost localizat și prins repede cu ajutorul polițiștilor Secției 7. Din primele cercetări, a reieșit că, între victimă și nepot a izbucnit un conflict, iar acesta ar fi decis s-o omoare în așa fel încât să pară o sinucidere. Tânărul provine dintr-o familie mixtă, tatăl său este cetățean turc, iar mama româncă, femeia ucisă fiind bunica maternă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu