Găsită spânzurată într-un dulap! Descoperirea şocantă a unei tinere de 20 de ani intr-un apartament din Iaşi

Postat la: 15.03.2021 - 11:06

Fata de 20 de ani lucra într-un club din Iasi, iar apartamentul unde a fost găsită era închiriat. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, însă varianta sinuciderii prinde cel mai mult contur.

Duminică, 14 martie, o tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită spânzurată într-un dulap. Tânăra, care locuia într-un imobil din cartierul ieşean Galata, a fost găsită chiar de proprietarul apartamentului. Bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit-o spânzurată pe tânăra căreia îi închiriase un apartament. Imediat un echipaj medical a ajuns la faţa locului împreună cu poliţiştii. Medicii nu au putut decât să constate decesul. Din spusele acestora, tânăra era moartă de câteva ore. Poliţiştii criminalişti au împânzit zona şi au făcut verificări.

"Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că o tânără a fost găsită spânzurată într-un imobil. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului", a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, însă varianta sinuciderii prinde cel mai mult contur.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu