Fost cercetător și vicepreședinte Pfizer: "Nu este nevoie de vaccin! Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol"

Postat la: 21.03.2021 - 14:35

Doctorul Michael Yeadon, care a efectuat timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii, iar apoi a fost vicepreședinte al Pfizer, susține că vaccinul împotriva Covid-19 este anomalie și nu este normal să fie vaccinați oameni care nu au probleme de sănătate.

„Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani." Comentariile omului de știință britanic au fost făcute după ce acesta a criticat aspru Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor anti-Covid. Fostul vicepreședinte al Pfizer a arătat ca e vorba despre erori care fac sa se tragă concluzii fundamental greșite, având drept rezultat „torturarea populației în ultimele luni".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu