Focuri de armă în Capitală. Poliţia şi angajaţii SRI cercetează cazul

Postat la: 14.03.2021 - 17:19

Poliţiştii bucureşteni şi ofiţerii Brigăzii Antiteroriste a SRI efectuează cercetări într-un caz în care este anchetat un schimb de focuri cu arme cu bile metalice în urma căruia au fost sparte geamul unei maşini, dar şi geamul unui imobil.

"Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 4 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că a găsit un geam spart la auto şi un geam spart la imobil. În zonă, persoana reclamă prezenţa mai multor bile metalice", informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei. Potrivit unor surse judiciare, mai mulţi martori ar fi auzit împuşcături în zonă.

Poliţiştii trimişi la faţa locului au decis să cheme în ajutor şi SRI-ul. „În cazul unei ameniţări active sesizate la 112, până la clarificarea motivatiei celui/celor implicati, Politia poate solicita prezenta echipei de interventie a Brigazii Antiteroriste a SRI. În acest caz am fost solicitati de catre politie pana la lamurirea situatiei", au explicat oficialii SRI prezenţa lor acolo.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu