FALKEN WILDPEAK A/T AT3WA

Postat la: 15.03.2021 - 09:19

Achizitioneaza anvelope Falken de pe janta.ro

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope compatibile din care să alegi, de la mărci de buget, cu performanțe bune la prețuri competitive, până la mărci premium consecrate. Printre acestea se numără și FALKEN.

Cu o experiență de mai bine de un secol în industria anvelopelor, grupul japonez Sumitomo Rubber Industries, clasat în prezent pe locul 5 în topul primiilor 10 producători de anvelope pe plan mondial, lansează în anul 1983 brand-ul FALKEN în Japonia. Bucurându-se de un real success, în anul 1988 are loc lansarea mărcii pe piața europeană, strategie care a ajutat la creșterea notorietății brandului și la dezvoltarea sa pe plan internațional.

Anvelopele performante sunt rulate frecvent în etapele cursei de anduranță de 24 de ore de la Nurburgring. FALKEN are la activ mai bine de 20 de ani consecutivi de când ia parte la cursa de anduranță de 24 de ore desfășurată la Nurburgring, aspect care a ajutat la dezvoltarea tehnologiilor inovatoare prezente in modelele de vârf ale mărcii.

Printre cele mai recunoscute modele ale mărcii se numără și anvelopa de all season FALKEN WILDPEAK A/T AT3WA.

Modelul FALKEN WILDPEAK A/T AT3WA poate fi folosit fără probleme în orice anotimp, pe orice suprafață de rulare indiferent de vreme. Destinat în special automobilelor cu tracțiune integrală care parcurg ocazional și drumuri forestiere, WILDPEAK A/T AT3WA este cel mai performant model în categoria All-Terrain din gama FALKEN.

Profilul în zig-zag mărește aderența pe noroi sau alte suprafețe dificile, asigurând totodată și o evacuare eficientă. Blocurile laterale sunt ranforsate pentru a nu permite deteriorarea anvelopei în mers.

FALKEN WILDPEAK A/T AT3WA este prezent ca echipare standard pe Mercedes G Class si DODGE RAM 1500, fiind disponibil în dimensiuni cuprinse între 15" și 19" inch cu lățimi cuprinse între 215 mm și 265 mm.

FALKEN - 5 ani garanție

Clienții care aleg Falken vor beneficia acum de asigurarea suplimentară a unei garanții de cinci ani la toată gama de anvelope destinate autoturismelor de pasageri, SUV-uri, autovehicule comerciale ușoare și camioane. Această garanție extensivă acoperă chiar și anvelopele Falken OE montate în fabrică.

Pregateste masina cu roti complete

Cumpara un set de roti complete format din jante de aliaj AEZ, DEZENT, DOTZ sau jante de otel marca Alcar, si anvelope de vara, iarna sau all season Falken cu ajutorul configuratorului 3D disponibil pe site. Configureaza masina cu datele cerute: marca, model, anul fabricatiei si motorizarea, iar platforma iti va arata doar modelele 100% compatibile cu masina selectata. De asemenea cu ajutorul configuratorului 3D, poti vedea in timp real cum arata jantele tale pe masina inainte de a le cumpara.

Programeaza vizita la montaj

Poti opta pentru montaj la unul dintre partenerii janta.ro direct din site. Dupa ce achizitionati produsele dorita selectati programarea la unul dintre service-urile disponibile, completati doua date si doua intervale orare la care doriti sa faceti montajul, iar cei de la janta.ro se ocupa de transportul produselor catre service.

Acest serviciu este disponibil doar cu plata produselor online cu cardul.

Janta.ro furnizorul tau de jante, anvelope si roti complete!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu