Eric Clapton anunță că nu va cânta în locuri în care spectatorii sunt obligați să arate o dovadă că s-au vaccinat!

Postat la: 22.07.2021 - 16:35

Artistul britanic Eric Clapton a anunțat joi, 22 iulie, că își va anula spectacolele în care spectatorilor le este cerută o dovadă a vaccinării. În trecut, muzicantul a criticat de mai multe ori restricțiile impuse de guvernul britanic.

„După anunţul prim-ministrului de luni, 19 iulie 2021, mă simt obligat să fac un anunţ pe cont propriu: vreau să spun că nu voi cânta pe nicio scenă unde este prezent un public discriminat. Până ce vor exista dispoziţii ca toţi oamenii să participe, îmi rezerv dreptul de a anula show-ul", a transmis el într-un comunicat publicat pe contul de Telegram al arhitectului şi producătorului de film Robin Monotti Graziadei, anti-vaxxer.

Acest comentariu vine după ce prim-ministrul Boris Johnson a anunţat marţi că, odată ce sunt ridicate restricţiile privind adunările sociale, cluburile de noapte trebuie să ceară tuturor celor cu vârste de peste 18 ani să prezinte Certificatul Covid emis de National Health Service. Într-un comunicat anterior, Clapton a detaliat experienţa „dezastruoasă" pe care a avut-o cu vaccinul AstraZeneca şi a invinuit „propaganda" care l-a convins să îl facă. El a dezvăluit că suferă de neuropatie periferică şi a spus că „nu ar fi trebuit să mă apropii vreodată de ac". Toamna trecută, Eric Clapton a colaborat cu muzicianul Van Morrison în campania anti-izolare Save Live Music, care se opune carantinei în Marea Britanie, şi au lansat împreună un single.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu