Elon Musk: "Preţurile Bitcoin şi Ethereum par mari. LOL!"

Postat la: 21.02.2021 - 09:21

Miliardarul Elon Musk a afirmat că preţurile bitcoin şi ethereum par mari, în condiţiile în care criptomonedele au atins niveluri record, iar bitcoin a depăşit pragul unei capitalizări de 1.000 de miliarde de dolari.

Directorul general al Tesla, ale cărui tweeturi recente au alimentat creşterea bitcoin, a făcut remarca pe Twitter, răspunzând unui utilizator care a afirmat că aurul este mai bun decat bitcoin şi banii convenţionali. Musk, care a remarcat în această săptămână că a considerat că perspectiva de a deţine bitcoin ca fiind aventuroasă pentru o companie membră a indicelui S&P 500, a afirmat în tweet: "Banii sunt doar date care ne permit să evităm inconvenientul barterului. Acestea fiind spuse, preţurile BTC & ETH par mari lol".

Bitcoin, cea mai populară criptomonedă din lume, a atins sâmbătă un nou maxim, în tranzacţiile din Asia, continuând creşterea din ultimele două luni, la o zi după de capitalizarea sa de piaţă a depăşit 1.000 de miliarde de dolari. Ethereum, sau ether, este a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume, în funcţie de capitalizarea de piaţă şi de volumul zilnic al tranzacţiilor. Musk, un susţinător fervent al monedelor digitale, a apărat achiziţia recentă de bitcoin, în valoare de 1,5 miliarde de dolari, care a amplificat interesul firmelor mari pentru această criptomonedă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu