Postat la: 25.11.2020 - 11:37

În urma a opt percheziţii efectuate miercuri în judeţul Argeş, au fost depistate şapte persoane bănuite de trafic de minori, proxenetism şi trafic de droguri.

Poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, au efectuat miercuri opt percheziţii domiciliare, în judeţul Argeş, la locuinţele a şapte persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori, proxenetism şi trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna februarie a acestui an, membrii grupării ar fi racolat două minore şi o femeie, pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia, înlesnindu-le desfăşurarea activităţilor şi obţinând foloase materiale. Totodată, cele şapte persoane ar fi desfăşurat activităţi infracţionale de trafic de droguri de mare risc.

"În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate un grinder, un cântar electronic, 2 grame de substanţă susceptibilă a fi drog de mare risc, mai multe telefoane mobile, cartele telefonice şi suporţi externi de memorie", precizează IPJ Argeş. Şapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, pentru audieri. În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Argeş şi I.J.J. Dolj.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu