Doi argeşeni au murit după ce au mancat o salata toxică! Ce substanta le-a adus sfarsitul

Postat la: 11.06.2021 - 16:52

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază şi este vorba despre soţii Sebastan şi Florica P., în vârstă de 73, respectiv 61 de ani, care au fost găsiţi morţi în casă de nora lor.

Din primele date rezultă că dis de dimineaţă femeia a mers la fiul său şi l-a trezit din somn ca se plece la serviciu, apoi ar fi pregătit micul dejun. După ce au mâncat, cei doi soţi s-ar fi simţit rău şi acuzau dureri abdominale şi stări de vomă. Cei ai casei nu au anunţat ambulanţa şi au mers la farmacie să cumpere medicamente, iar la întoarcere au constat că soţii respectivi decedaseră.

Este posibil ca cei doi să fi murit din cauza unei ingestii accidentale a unei substanţe toxice. In bucătăria casei, poliţiştii au găsit lângă sticla de ulei un recipent cu insecticid şi se presupune că sexagenara ar fi confundat cele două sticle şi în loc de ulei, a pus în salată substanţa toxică. În cauză a fost deschis dosar penal, cele două cadavre au fost transportate la medicina legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzelor morţii, iar poliţiştii fac cercetări.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu