Postat la: 04.01.2021 - 10:41

Cellphone Group Impex va furniza Direcției Naționale de Anticorupție (DNA) un sistem multifuncțional de interceptare, pentru suma de 2,8 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 3,11 milioane de lei, fără TVA.

Sistemul, care include și un autoturism SUV 4X4, plus servicii de instalare și configurare, va fi livrat până la finele lunii ianuarie 2021. Cellphone Group Impex are deja mai multe contracte în derulare cu DNA.

Conform datelor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), SC Cellphone Group Impex SRL are doi asociaţi, persoane fizice, cetăţeni israelieni. Este vorba despre Arie Beizer, născut în anul 1950, în URSS, cu domiciliul în zona Guvernului României, din Sectorul 1 al Capitalei, şi cetăţeanul israelian Gil Youssef Cooper, născut în Israel, domiciliat, în trecut, în Gibraltar.

Compania a fost împărţită, până în 2007, de un anume Constantin Parău şi de către Gill Youssef Cooper, după care Arie Beizer a preluat toate părţile sociale de la cetăţeanul român.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu