De ce sa apelezi la serviciile oferite de o firma funerara din Bucuresti

Postat la: 23.03.2021 - 13:07

Ceremonia de inmormantare ofera un ultim omagiu persoanei decedate. Dar, indiferent care era legatura ta cu cel care a parasit aceasta lume, inmormantarea este intotdeauna un moment dificil si dureros pentru familia acestuia.

Fiecare om este unic, de aceea, atunci cand vine vorba despre organizarea slujbei de inmormantare si omagierea decedatului, nu este deloc usor sa gasesti cel mai potrivit mod de a-l celebra si de a arata cat de important era in viata ta. Si, de multe ori, este foarte dificil sa iti gasesti puterea necesara pentru a te ocupa de tot: pentru a-ti lua ramas bun, pentru a impartasi amintiri si a procesa durerea si mai ales, pentru a te concentra pe dorintele s ideile celui decedat.

Firmele funerare sunt prezente non-stop, pentru a pune la dispozitia celor indurerati o serie de servicii si pachete funerare, clasice sau mai individualizate, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa te ocupi de nimic ce tine de ceremonia de ramas bun. Iar dorintele tale pot fi indeplinite , pornind de la alegerea sicriului si pana la obiectele si produsele ce vor fi date de pomana participantilor la ceremonie sau bisericii. Astfel, apeland la o firma de servicii funerare sector 4 Bucuresti, precum Anima Funerare, o firma de incredere, vei putea gasi sprijinul, sustinerea si asistenta de care ai nevoie in acele clipe dureroase.

In zilele noastre, doar tu, ca membru al familiei decedatului, te vei putea ocupa de toate actele pentru certificarea decesului sau obtinerea ajutorului de inmormantare oferit de stat. Totusi, firmele funerare te pot ajuta mai mult decat crezi in aceasta situatie.

Firma de pompe funebre se va ocupa de procedurile legale

Pentru a declara decesul, este obligatoriu ca un cadru medical autorizat sa il constate, pentru a se putea elibera certificatul de deces. Iar firma de servicii funerare iti poate oferi sprijinul necesar pentru eliberarea acestuia, ca mai apoi, sa intocmeasca dosarul ce trebuie depus la institutia de stat pentru ca tu sa poti primi ajutorul de inmormantare.

Firma respectiva se va ocupa de tot ceea ce tine de documentatie, rezolvand fiecare problema in parte cu mult profesionalism, indiferent ca e nevoie de acte de la Sanepid sau obtinerea unui loc in cimitirul din sectorul unde avea domiciliul persoana decedata.

Reprezentantii firmei funerare te vor ajuta sa obtii indemnizatia de deces ce are in acest moment o valoare de 5.429 lei pentru persoanele asigurate sau pensionari.

Ofera servicii si pachete funerare complete

Cel mai probabil, daca nu ai mai trecut prin astfel de momente, nu ai de unde sa stii ce trebuie sa faci, cum trebuie sa planifici si sa organizezi totul pentru slujba de inmormantare, mai ales pentru ca timpul este destul de limitat.

Inca o data, in acest caz, firma din Bucuresti la care vei apela pentru servicii funerare isi dovedeste profesionalismul, prin prisma experientei dobandite de-a lungul anilor. Astfel, pachetele funerare oferite de astfel de firme includ toate serviciile necesare inmormantarii, precum sicriul echipat, crucea, transportul persoanei decedate, coroana funerara si produsele oferite de pomana.

Mai mult, pachetele cu servicii funerare puse la dispozitie de firma funerara din Bucuresti sunt calculate pentru a fi achitate integral cu ajutorul de inmormantare pe care il vei obtine de la stat, insa exista si variante mai putin costisitoare, iar diferenta de bani ramasa iti va fi returnata. Sau, daca iti doresti, poti opta pentru ceva mai special, ca sa poata satisface ultimele dorinte ale persoanei decedate.

In concluzie, daca nu iti doresti sa te ocupi de toate aceste formalitati neplacute care iti vor putea produce si mai multa suferinta si mahnire, poti solicita serviciile firmei Anima Funerare, care va da dovada de corectitudine, intelegere si profesionalism in fiecare moment.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu