Cunoscutul jurnalist Nicolae Cristache anunta ca are cancer generalizat si are o ultima dorinta: sa nu moara prin spitale!

Postat la: 30.03.2021 - 09:53

Valorosul jurnalist Nicolae Cristache anunta pe pagina sa de Facebook ca a primit vestea ca are cancer generalizat si-si doreste sa moara demn, nu prin spitale. Totodata e multumit ca in spatiul public a aparut dorinta de libertate a poporului roman, caruia ii cere iertare.

"Ultima dorință

Poate greșesc. De data asta mă bucur că greșesc. Văd, din nou, în piața publică, un cuvânt: LIBERTATE. Am greșit, nesocotindu-l. Cer iertare poporului român! Azi, când am primit cea mai cumplită veste: cancer generalizat. Fiți alături de mine încurajându-mă să mor curând, dar demn! Nu prin spitale. Ultima mea rugăminte."

Nicolae Cristache, nascut la Braila, a fost cunoscut opiniei publice ca fondator si director al cotidianului "Ora", dar a lucrat si la "Flacara" lui Adrian Paunescu, facand parte din ziaristii de elita ai publicatiei saptamanale, precum si la alte ziare centrale si reviste saptamanale sau lunare. Pe langa activitatea de ziarist, Nicolae Cristache este si un scriitor talentat si prolific.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu