Postat la: 07.01.2021 - 14:46

Alexandru Cumpanasu face acuzatii grave la adresa familiei Luizei Melencu, tanara din Caracal disparuta fara urma in urma cu doi ani si despre a carei disparitie este acuzat Gheorghe Dinca.

El spune ca bunicul Luizei Melencu si-ar fi abuzat nepoata si ca ea ar fi fugit de acasa, la un moment dat. "Faptul ca bunicul Luizei (Stelian Iordache n.r) face acuzatii la adresa mea, se baga in seama de mai bine de un an, trebuie sa ne puna pe ganduri. Faptul ca acest om este folosit de cineva pentru a ma acuza de lucruri pe care nu le-am facut, este foarte grav. Sa nu uitam cum vorbea: "este 200% Luiza, Domnu'Cumpanasu, ea este, domn'le". Nu a mai fost dus ca un infractor la parchet sau la DIICOT in legatura cu disparitia nepoatei dumnealui. Macar atata recunostinta ar fi putut sa aiba", a spus Cumpanasu pe Facebook.

"Va spun acum in premiera ca am suficiente dovezi de la persoane care il cunosc si indicii, ca acest om, din pacate, si-a abuzat nepoata. Haideti sa va spun niste lucruri despre acest om. Este un om despre care se spun foarte multe lucruri rele. Eu vorbesc doar despre ce poate fi dovedit. Daca acea plangere penala sau sesizare la politie din partea unei persoane apropiate din familia lor exista, inainte cu mult de disparitia acestei fete, cum ca ar fi abuzat-o, avem o mare problema. Aici trebuie sa raspunda procurorii, politia, toata lumea.

A fost plecata aceasta fata de acasa timp de un an de zile din cauza abuzurilor. Acest om in varsta a comis nenumarate abuzuri asupra nepoatei sale. Nu o spun eu ci o spun oameni care au fost in apropierea domniei sale. Daca exista acea plangere la politie, din partea persoanei care a avut-o in grija aproape un an de zile pe Luiza, atunci nu mai putem vorbi despre aceeasi situatie la Alexandra si la Luiza. Luiza a avut curajul de a se opune acelui individ care vorbeste despre mine. Acest om este acuzat, cat se poate de clar, de familia lui, ca si-a abuzat nepoata. Nu este acceptabil ca un om care are o nepoata traficata sa fie in cardasie cu cei care apara familia Dinca", a mai spus Cumpanasu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu